logo

Mostrar Mensajes

Esta sección te permite ver todos los posts escritos por este usuario. Ten en cuenta que sólo puedes ver los posts escritos en zonas a las que tienes acceso en este momento.


Mensajes - Lycaon

Páginas: << 1 ... 82 83 [84]
1246
Firefly drinks & games / Re:Partida de República de Roma SÁBADO 28
« en: 20 de Septiembre de 2013, 02:45:40  »
Luar, m'has llegit la ment! També tenia pensat convocar la partida de República de Roma també per al dia 28. El joc és per a un mínim de 4 jugadors i un màxim de 6, però 5 o 6 són els números ideals. Jo tinc el joc i el puc portar. Compta que dura vàries hores. Podríem començar a les 10,15 del matí i quedar-nos a dinar al mateix Firefly, o podríem començar a les 4 de la tarda, com vulgueu. Jo puc de totes maneres.

1247
Perfect!

1248
Merda, m'he perdut la partida de Betrayal. Estava de vacances a Sicília i, per tant, no estava atent a internet en general. La veritat és que em va agradar molt la primera partida i m'hauria agradat fer-ne una segona. Per quan una pròxima partida o un República de Roma, Luar?

1249
Gracias. De momento, entonces, somos tres confirmados. Con cuatro ya jugamos, pero mejor cinco o seis. Vamos a jugar a la República Media, que tiene más gestión de provincias y leyes, y no tiene una presión tan grande de guerras, lo que da más margen a la intriga. Se lo comento también a algún amigo. Un saludo.

1250
Gracias, en cualquier caso, ya habrá más partidas. Buenas vacaciones! Skyre, tenemos ya gente? Lo digo porque si falta algún jugador, puedo buscarlo también por ahí?

1251
Hola, sóc Severí, sóc nou per aquí, tot i que ja he vist moltes cares conegudes. Estava pensant que, amb la calor que fa, abans que anar a la platja, què millor que seure al Senat de l'Antiga República Romana i assistir al judici i execució de d'un cònsol corrupte, crear 20 noves legions sota el comandament del senador Cunctator per anar a la guerra, o esperar el moment adequat per a ser elegit Dictador Perpetu? Tot això, si no és que el candidat és assassinat abans pels corredors del Senat, es produeixen uns mals auguris o les nostres legions sofreixen una derrota vergonyant a les guerres.

Es proposa una partida de República de Roma al Firefly de Barcelona per al proper dissabte dia 3 d'Agost des de les 10 del matí i fins a la fi de la República (és a dir, la idea seria quedar-se a dinar al bar i continuar una estona a la tarda). Un amic i jo ja som dos, i fins als 6 jugadors que accepta el joc, hi ha encara 4 places lliures.

Alea iacta est!
Cèsar, abans de travessar el Rubicó, rebel·lant-se oficialment contra la República.

Páginas: << 1 ... 82 83 [84]